ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

هشدار نتانیاهو به احتمال برگزاری انتخابات پنجم در سرزمین‌های اشغالی

نخست وزیر رژیم صهیونیستی نسبت به احتمال برگزاری انتخابات پنجم در سرزمین‌های اشغالی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 24
کد خبر: ۸۱۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ نخست وزیر رژیم صهیونیستی با یادآوری خطر برگزاری انتخابات پنجم در اراضی اشغالی، خواستار ائتلاف دیگر احزاب سیاسی با وی برای تشکیل کابینه شد.

 

بنیامین نتانیاهو، که حزب متبوعش تنها ۵۴ کرسی را در انتخابات پارلمانی از آن خود کرده، روز چهارشنبه با اعلام پیروزی در انتخابات کنست، هشدار داد اگر او موفق به تشکیل کابینه نشود، احتمال برگزاری انتخابات پنجم در اراضی اشغالی محتمل است.

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد ما نمی‌توانیم اجازه دهیم کار به انتخابات پنجم کشیده شود، من دستم را به سمت همه همکارانم که با من موافق هستند دراز می‌کنم. من کسی را که با این اصول موافق باشد رد نمی‌کنم.

 

نظرسنجی‌های پای صندوق‌های رای نشان می‌دهد بنیامین نتانیاهو، رهبر حزب لیکود و احزاب همپیمانش ۵۴ کرسی، احزاب مخالف نتانیاهو ۵۹ کرسی و حزب یامینا ۷ کرسی را به خود اختصاص داده اند. این بدان معناست که بار دیگر هیچ یک از احزاب رژیم صهیونیستی موفق به پیروزی و کسب بیش از ۵۰ درصد کرسی‌های پارلمان نشده اند.

 

کابینه به اصطلاح ائتلافی رژیم صهیونیستی از همان ابتدای شکل گیری اختلاف و شکاف‌های عمیق میان طرفین خود را بروز داد. نتانیاهو و گانتس اندکی پس از تشکیل کابینه ائتلافی اختلافات خود را علنی کردند. این دو مدتهاست که بر سر موضوعات مختلف همدیگر را هدف انتقاد قرار می‌دهند.

 

کابینه ائتلافی احزاب لیکود و آبی و سفید که پس از مدت‌ها کش و قوس سیاسی در اراضی اشغالی شکل گرفت و انتظار می‌رفت پایان بخش بن بست سیاسی در این منطقه باشد، خود سرآغاز بحران‌های سیاسی بیشتری شده است.

 

اوج شکاف در کابینه ائتلافی رژیم صهیونیستی با عدم توافق بر سر بودجه خود را نشان داد و در پی آن و با انحلال پارلمان، روند انتخابات جدید به صورت خودکار در دستور کار رژیم صهیونیستی قرار گرفت و ساکنان اراضی اشغالی امروز بار دیگر به پای صندوق‌های رای می‌روند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر